Onze Julian (10) stelt zich aan jullie voor in aflevering 3 van het programma Toptalentjes, dat wordt uitgezonden door OPEN Rotterdam. Hij is goed in turnen en traint op dinsdagavond in Zevenkamp. Zijn specialiteit is de ringen. Ook doet Julian mee aan regionale wedstrijden, voor zijn wedstrijdoefening in de ringen won hij al een beker. Julian hoopt nog veel meer prijzen te winnen: “Ik wil graag prof in de ringen worden, zoals Yuri van Gelder.”
De verrassing is dan ook groot als oud-wereldkampioen Yuri van Gelder, Julian en zijn turnvrienden in een turnhal in den Bosch ontvangt voor een masterclass. Na een uur fiks trainen, uit Yuri zich hoopvol over Julians kansen: “Je hebt al een beetje spierballen, nu nog flink doorgaan met oefenen en dan gaan we samen naar het NK!”

Kijk snel naar de hele aflevering:
https://www.youtube.com/watch?v=bmwuUWtm1Ao