TENACO Cup Competitie komt eraan!

Elk turnseizoen organiseert gymnastiek- en turnvereniging TENACO Rotterdam een onderlinge wedstrijd voor al haar leden vanaf 6 jaar: de TENACO Cup Competitie. De voorronde vindt plaats op: zondag 25 maart in Sporthal De Zijde.

Tijdens deze wedstrijddag komen alle turnsters en turners in actie op hun eigen niveau en barst de strijd om de medailles en de wisselbekers los. Na elke wedstrijdronde wordt bekend gemaakt welke plaats iedereen heeft behaald en gaan alle jongens en meisjes naar huis met hun cijferkaart. Tijdens de finale (op zondag 3 juni) worden de medailles uitgereikt en gaan de beste turnster en turner naar huis met de felbegeerde wisselbeker, de TENACO CUP.

Kom langs en proef de sfeer van de TENACO Cup Competitie! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.tenacorotterdam.nl.