Op zondag 25 maart jl. heeft de voorronde van de TENACO Cup Competitie plaatsgevonden. Dit is de jaarlijkse onderlinge wedstrijd van gymnastiek- en turnvereniging TENACO Rotterdam.

Tijdens deze wedstrijd barstte de strijd om de beste scores los. Deze scores worden opgeteld bij de scores die de jongens en meisjes behalen op de finaledag van de competitie op zondag 3 juni. Tijdens deze finaledag worden de medailles uitgereikt én worden de nieuwe clubkampioenen bij de jongens en meisjes bekend gemaakt. Als aandenken aan de voorronde kregen alle deelnemers een mooie cijferkaart mee naar huis met daarop hun behaalde scores.

Wilt u de leden van TENACO ook in actie zien? Kom dan kijken tijdens de finaledag op zondag 3 juni in Sporthal De Zijde in Bergschenhoek. Meer informatie over gymnastiek- en turnvereniging TENACO Rotterdam kunt u vinden op onze website: www.tenacorotterdam.nl.