Turnen is een uitdagende sport voor jong en oud. Het bewerkstelligt een basis voor coördinatie, kracht, balans, flexibiliteit en nog veel meer. Ook draagt het bij aan de zelfverzekerdheid van uw kind(eren) en vaardigheden zoals discipline en concentratie. Maar turnen is natuurlijk vooral erg leuk om te doen!

Bij gymnastiek- en turnvereniging TENACO Rotterdam zijn jongens, meisjes, jong en oud van harte welkom! TENACO heeft dan ook verschillende trainingen voor verschillende doelgroepen. Naast het geven van trainingen organiseert TENACO jaarlijkse verschillende gezellige activiteiten, zoals de TENACO Cup Competitie, het Sinterklaasfeest, bowlen, het TENACO-kamp en nog veel meer.

De TENACO Cup Competitie is een onderlinge wedstrijd voor alle leden (vanaf 8 jaar) van TENACO. Deelname aan deze wedstrijd is vrijwillig en er is geen verplicht verenigingspakje, waardoor alle kinderen hun mooiste pakje aan kunnen. Tijdens deze wedstrijd turnen alle deelnemers op hun eigen niveau. Voor de kinderen is de wedstrijd een uitstekende gelegenheid om aan hun vader, moeder, opa, oma, tantes, ooms, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes te laten zien wat ze allemaal kunnen en hebben geleerd.

Turnen meisjes

Turnen voor meisjes bestaat uit vier onderdelen: brug ongelijk, vloer, balk en sprong. De trainingen zijn ingedeeld op leeftijd (vanaf 6 jaar) én niet op niveau. Alle meisjes werken en oefenen op hun eigen niveau. Tijdens de trainingen staat plezier voorop, en dan vooral het hebben van plezier met elkaar. Bij lestijden vind u een overzicht van alle trainingen en tijden.

Lijkt het uw dochter(s) leuk om bij TENACO te turnen? Kom dan een keer langs en doe mee! De eerste 2 proeflessen zijn namelijk gratis! Voor meer informatie kunt u kijken bij lid worden.

Turnen jongens

Naast turnen voor meisjes zijn er ook trainingen voor jongens bij gymnastiek- en turnvereniging TENACO Rotterdam. Turnen voor jongens bestaat uit zes onderdelen: Vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek. De trainingen zijn ingedeeld op leeftijd én niet op niveau. Alle jongens werken en oefenen op hun eigen niveau. Tijdens de trainingen staat plezier voorop, en dan vooral het hebben van plezier met elkaar. Dinsdag is ‘jongensdag’ bij TENACO: van 18.00 – 20.00 uur zijn er in Zevenkamp trainingen voor jongens. Kijk bij lestijden voor meer informatie.

Lijkt het uw zoon(s) leuk om bij TENACO te turnen? Kom dan een keer langs en doe mee! De eerste 2 proeflessen zijn namelijk gratis! Voor meer informatie kunt u kijken bij lid worden.