Lijkt het je leuk om te turnen? Dan ben je bij gymnastiek- en turnvereniging TENACO Rotterdam aan het goede adres! Voordat je lid wordt van TENACO mag je eerst twee lessen meedoen om te kijken of je het leuk vindt. Na de tweede les krijg je een inschrijfformulier. Op het lestijdenoverzicht kun je zien waar en wanneer wij trainen. Iedereen is van harte welkom!

Als je voor het eerst komt turnen, dan moet je wel even tegen de trainster of trainer zeggen dat je nieuw bent. Je kunt dan het beste een T-shirt en een korte broek aantrekken of een turnpakje als je dat al hebt.

Heb jij of vader/moeder of verzorger nog vragen? Vul dan het contactformulier in en je vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Direct aanmelden voor een proefles? Klik hier.

Contributie (per maand)

Contributie
Basistarief (1 uur per week) € 17,50 per maand
Extra turnen (2 uur per week) € 31,00 per maand
Derde lid € 11,00 per maand
Inschrijfgeld € 15,00 eenmalig

Fondsen en subsidies voor onze leden

In de gemeente Rotterdam zijn er drie fondsen en subsidies om u financieel bij te staan om uw kind(eren) te laten sporten bij onze vereniging, namelijk:

Voor meer informatie (voorwaarden en dergelijke) kunt u kijken op www.rotterdamsportsupport.nl → Voor sportverenigingen → Financiën → Subsidies voor leden.

Opzeggen

Is turnen toch niet dé sport voor uw zoon of dochter? Dan kunt u het lidmaatschap per e-mail opzeggen bij onze penningmeester:

Hanneke Kreijtz
penningmeester@tenacorotterdam.nl

Hierbij geldt één maand opzegtermijn. U kunt ook via het contactformulier contact opnemen met onze penningmeester.