Contact

Voor vragen of extra informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Neem contact op met TENACO Rotterdam

Kan uw vraag niet wachten of zou u ons telefonisch willen bereiken, kunt u contact opnemen met:
Claudia Vos
06-23960951
Dit nummer is bereikbaar op dinsdag van 10 tot 19 uur en op de overige werkdagen tussen 18 en 21 uur. Belt u op andere tijden dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Routebeschrijvingen

Zevenkamp – Ben Websterstraat

De gymzaal bevindt zich naast de basisschool “De Buskesschool”. Om de gymzaal te bereiken rijdt u de Zevenkampse Ring helemaal af tot achterin Zevenkamp. Als u de metrobaan ter hoogte van metrostation “De Tochten” bent overgestoken, slaat u bij de T-splitsing linksaf en gaat u vervolgens weer linksaf. U rijdt dan de Ben Websterstraat in. De gymzaal ligt aan uw rechterhand. Aan de linkerkant (grasveld) kunt u lopend de poort door om de gymzaal te bereiken. 

Het adres van de gymzaal:
Ben Websterstraat 5
3069 XJ Rotterdam

Oosterflank – Adenstraat

De gymzaal bevindt zich naast de basisschool “OBS De Meridiaan”. Om de gymzaal te bereiken dient u te rijden op de Hoofdweg vanuit de richting Nieuwerkerk richting het Alexandrium. Bij het stoplicht kunt u rechts naar het Alexandrium III en links een woonwijk in. U moet hier linksaf slaan de woonwijk in en dan bij de bocht rechtdoor de stoep op. De school die bij de gymzaal hoort staat dan recht voor u. De ingang van de gymzaal vindt u vlak naast de deur van de ingang van de school.

Het adres van de gymzaal:
Adenstraat 21
3067 MN Rotterdam