Wil jij laten zien hoeveel je al kan? Vind jij het leuk en gezellig om met je turnvriend(inn)en een wedstrijd te turnen en te strijden voor een medaille? Wil jij dit jaar naar huis met de wisselbeker? Doe dan mee met TENACO Cup Competitie! Alle leden die in 2016 of eerder zijn geboren (vanaf 6 jaar of bijna 6 jaar) mogen meedoen.

De TENACO Cup Competitie bestaat dit jaar uit 2 wedstrijddagen. Je kan voor elke wedstrijd los inschrijven. De eerste wedstrijd gaat om de beste turner en turnster op alle toestellen. De tweede wedstrijd is een toestelfinale waarbij turners individueel strijden om een medaille per toestel. Op beide wedstrijddagen worden medailles uitgereikt en gaan de beste turner en turnster op de tweede wedstrijddag met de wisselbeker naar huis, de TENACO Cup. De wedstrijden vinden plaats op de volgende data:

Zondag 20 februari & zondag 24 april 2022

Op de wedstrijden is een (eigen) turntenue verplicht. De locatie van de wedstrijden is: Sporthal De Zijde, De Zijde 1 in Bergschenhoek. Dit is een volledig ingerichte turnhal met een echte wedstrijdvloer. De tijden worden een aantal weken voor de eerste wedstrijddag per e-mail bekend gemaakt.
Je kunt je aanmelden voor de TENACO Cup Competitie door naar onderstaande website te gaan en het formulier in te vullen, uiterlijk voor vrijdag 31 december 2021.

De kosten bedragen € 8,- per wedstrijddag en worden na ontvangst van je inschrijving automatisch geïncasseerd.
We zien je graag terug op deze gezellige wedstrijddagen! Als je nog vragen hebt, dan kun je altijd terecht bij je train(st)er.

Vul onderstaande formulier in om mee te gaan: